ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ & ΧΩΡΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού είναι ένας επαγγελματίας του τουριστικού κλάδου, ο οποίος διεκπεραιώνει το σύνολο των εργασιών ευεξίας, ψυχαγωγίας, διασκέδασης και αθλητισμού σε τμήματα ψυχαγωγίας και χώρους ευεξίας και αθλητισμού μιας τουριστικής επιχείρησης όπως: σπα, κέντρα θαλασσοθεραπείας, γυμναστήρια, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.ά..


ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ο επισιτισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα στον τουριστικό τομέα, καθώς επηρεάζει άμεσα το δείκτη ικανοποίησης του πελάτη/τουρίστα. Έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν ότι η επιλογή ενός προορισμού συνδέεται άμεσα με το ενδιαφέρον των τουριστών για τον επισιτισμό.


ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ

Η ραγδαία ανάπτυξη και η διεθνής εξάπλωση της τουριστικής βιομηχανίας ήταν η αφορμή για τη δημιουργία πολλών νέων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων παγκοσμίως και τη συνεχή ζήτηση για έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.  

Στον κεντρικό άξονα του ξενοδοχείου βρίσκεται η οροφοκοµία (housekeeping) και το προσωπικό που τη στελεχώνει.


ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ -ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ο Υπάλληλος Υποδοχής - Εξυπηρέτησης πελάτων μιας τουριστικής επιχείρησης αποτελεί τον εργαζόμενο εκείνο, ο οποίος διεκπεραιώνοντας με τον πρέποντα τρόπο τις απαιτούμενες εργασίες στο χώρο υποδοχής, εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη και συμβάλει στην ευχάριστη διαμονή του στην επιχείρηση, εκπληρώνοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την αποδοτική λειτουργία της.


ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ & ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η ευγένεια, η οργανωτικότητα, η υπευθυνότητα, η άνεση λόγου και επικοινωνίας είναι δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας ικανός υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου & κρατήσεων καθώς η συμβολή του στην εικόνα που θα σχηματίσει ο πελάτης για την τουριστική επιχείρηση είναι αδιαμφισβήτητη.


Τουριστικό Marketing

Ο Τουρισμός κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΑΕΠ όλων των αναπτυγμένων χωρών ενώ αποτελεί και τον μεγαλύτερο εργοδότη παγκοσμίως. Κι όμως, ο παγκόσμιος Τουρισμός αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις οι οποίες σχετίζονται με τη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης αλλά και την ορθή κατανομή και διαχείριση των υπαρχόντων φυσικών πόρων. 


ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ & ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Συνεδριακός Τουρισμός, είναι μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη και στην Ελλάδα.

Όταν μιλάμε για Συνεδριακό Τουρισμό εννοούμε τον τουρισμό ο οποίος σχετίζεται με την παρακολούθηση συνεδρίων, εκθέσεων κλπ.

Ο συνεδριακός τουρισμός αντιπροσωπεύει μια σημαντική αγορά σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει και σημαντική προσφορά-συμβολή στην οικονομία της χώρας υποδοχής.


Πρόγραμμα προετοιμασίας για την Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (150 ώρες)

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχει δημιουργήσει πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων  διάρκειας 150 ωρών. Το πρόγραμμα  υλοποιείται συνδυάζοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (135 ώρες) και 2 συναντήσεις δια ζώσης (15 ώρες) εστιασμένες στη μικροδιδασκαλία, με παρουσίαση μικροδιδασκαλιών από όλους τους συμμετέχοντες.


Σεμινάριο Προετοιμασίας Εκπαιδευτών Ενηλίκων στη Μικροδιδασκαλία (15 ώρες)

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ δημιούργησε ένα πρόγραμμα διάρκειας 15 ωρών εστιασμένο στη μικροδιδασκαλία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες  ή τις να ενισχύσουν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και  2 συναντήσεις δια ζώσης (15 ώρες) με παρουσίαση μικροδιδασκαλιών από όλους τους συμμετέχοντες.

Πιστοποίηση Προσωπικού Ασφαλείας

Το σεμινάριο Πιστοποίηση Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας 20 ωρών είναι προσανατολισμένο στη διαδικασία των εξετάσεων για όσους επαγγελματίες διαθέτουν την παλιά άδεια SECURITY και επιθυμούν να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση από το ΚΕΜΕΑ.

Πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε συμμετέχων να καθορίσει το χρόνο παρακολούθησης και το ρυθμό μελέτης του, μέσω μιας εύκολης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Όλο το υλικό είναι σχεδιασμένο ώστε κάθε συμμετέχων να προετοιμαστεί κατάλληλα και να επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Videos, Παρουσιάσεις PowerPoint, Test Αξιολόγησης, καθώς και κείμενα ερωτήσεων –απαντήσεων της πιστοποίησης.

Εισηγητές είναι έμπειροι εκπαιδευτές του κλάδου.

Κόστος σεμιναρίου : 120 ευρώ.